5/5

Sueno Golf Hotell gir deg en golfferie utover hva du kan forestille deg.

Her bor du direkte på golfbanen og kan ta heisen ned til første tee. Mot tillegg kan du også få rom med utsikt over anleggets to golfbaner. Sueno Golf Hotell er mindre og har ikke så mange fasiliteter som de fleste andre hotell i Belek, men som gjest her har du også tilgang til fasilitetene på Sueno Deluxe Hotell som ligger ved stranden 300 meter borte.

 

Golf: Anlegget har to 18-hullsbaner,The Pines (Par 72) er den lengste og mest utfordrende av de med vann i spill på hele 11 hull. The Dunes (Par 69) har kortere hull og bredere fairways, men er også en utfordring med mange bunkere og vannhinder. Sueno har også gode treningsfasiliteter og sitt eget Golf akademi.

I perioder tilbys opphold med ubegrenset golfspill inkludert.  

Opplev Sueno Golf Hotell Belek

Sueno Golf Hotell er et utmerket alternativ for gjester som ønsker å bo på et mindre og mer intimt hotell. Selv om det har færre rom enn de andre hotellene i Belek tilbyr de sine gjester fire forskjellige romtyper.

I hotellets lobby finner vi en stor lobbybar med tilhørende utendørs balkong. Dette er en naturlig møteplass for hotellets gjester. Måltidene inntas i buffet restauranten som serverer et utvalg av Tyrkiske og internasjonale retter.På en brygge like ved hull 18 på begge banene finner vi Birdie bar som er det naturlige samlingstedet etter dagens golfrunde. Her serveres også enkle lunchretter.

Gjester som bor på Sueno Golf Hotell kan også benytte fasiliteter ved Sueno Deluxe Hotell som blant annet har et innbydende strandanlegg.

Rooms

Sueno Golf Hotell har fire forskjellige romtyper. Standardrom har utsikt mot gård/drivingrange mens Seniorrom er samme type rom men med utsikt mot golfbanene. I tillegg finnes to typer suiter.

Romfasiliteter

  • Putemeny
  • Fruktfat ved innsjekking.
  • Varm drikke (Te/Kaffe)
  • Mini Bar (Vann,mineralvann,brus og øl)
  • Badekåpe og tøfler
  • Elektronisk safe
  • LCD TV med internasjonale kanaler
  • Hårføner
  • Sentralstyrt klimaanlegg
  • Wifi 

Her finner vi to baner med internasjonal standard,begge designet av Bob Hunt:  

Pines Golf Course: The Sueno Pines golf course med par 72 er den lengste og mest utfordrende av de to Sueno banene; 6434 meter lang og med mye vann i spill.

Dunes Golf Course: The Sueno Dunes med par 69 er 5643 meter lang og oppleves som noe enklere å spille. Banen er omgitt av furuskog og har mange naturlige sanddyner som skaper utfordringer for alle golfere.

Reiser med Golf Nordic inkluderer

7 netter, all inklusive!

Fantastisk mat og drikke i alle varianter. Minibar fylles opp hver dag.

Golf

Dette betyr at det er 4 runder som er bekreftet på forhånd. Alt det du ønsker spille utenom dette booker du selv i proshopen der utfra tilgjengelighet på banen.

Transfer flyplass

Vi henter deg på flyplassen når du kommer og kjører deg til hotellet. Når du skal hjem sørger vi for du kommer deg på flyplassen i god tid.

24 timers gjesteservice fra Golf Nordic

Vi er tilgjengelig hele døgnet. Skulle det være noe er det bare å ta kontakt med oss på telefon.

INGEN depositum

Bestill nå og betal reisen når du skal reise!

GDPR

Vi tar personvern på alvor og garanterer at lagring og behandling av kundedata skjer i overenstemmelse med gjeldende lover og regler (GDPR).

Vi er medlem av IAGTO, internasjonal golf turist organisasjon. Så vi har tilgang til destinasjoner i hele verden. Les om våre reisevilkår her.

Kontakt oss ved interesse

post@golfnordic.no