Om oss

Golf Nordic

Vi er et selskap i Norge med fokus på golfreiser og golf generelt. Vi kan tilby golfreiser til flere destinasjoner som for eksempel.

Belek med fantastiske baner på rekke og rad, luksushoteller med all inklusive, prisgunstig og meget bra baner. Her har vi stor kunnskap og meget gode samarbeidspartnere!

Spania med hoteller fra Marbella i sør til Denia i nord. Her kan vi tilby baner som de fleste har hørt om og kjenner til.

England, vi samarbeider for eksempel bla. med Lingfield Park som ligger 15 minutter fra Gatwick flyplass. Her kan du kombinere Golf-spa og hesteveddeløp. Perfekt langweekend. Selvfølgelig også flere destinasjoner på den Britiske halvøya, som Skottland og Irland

Polen kan fint kombineres med sol og strand i Sopot som ligger i umiddelbar nærhet. Polen er garantert bedre enn hva du forventer! Her har vi samarbeid med flere hoteller og baner som Postolowa, Sierra og Tokary.

Portugal er en fantastisk destinasjon hvor vi samarbeider med InGolf Portugal, slik at dere er i de beste hender.

Eksotiske destinasjoner som for eksempel Sør-Afrika eller Dominikanske Republikk er ingen problem for oss 😉

 

Vi er medlem av IAGTO, internasjonal golf turist organisasjon. Så vi har tilgang til destinasjoner i hele verden. Les om våre reisevilkår her.

Har du behov for utstyr eller klær?

vi kan levere fra de fleste kjente merkene som Titleist/Footjoy, Cobra/Puma, Callaway og Taylor Made!

Golf Nordic Open

Som sikkert mange har fått med seg, er vi i samarbeid med golfklubber i Norge og Sverige arrangør av turneringen Golf Nordic Open. Turneringene blir i 2022 arrangert for sjette gangen og turneringen blir bare større og større. Vinnere, deltakere med følge har tradisjon med å reise sammen på vår store høsttur. Der lager vi superfinale og turnering for alle deltakere.

Stiftet desember 2016

Eiere er

Tommy Sandmo

Eier

Tommy er en lidenskapelig golfer og lar aldri sjansen for en runde golf (eller flere) passere. I tillegg til Norge og Sverige har Tommy spilt golf i flere forskjellige land som Tyrkia, Spania, Frankrike, Portugal, England, Skottland og Polen.

Han vet derfor hva som må til for å gi deg en god opplevelse.

Tore Halvorsen

Eier

Tore er en fyr som kjenner de fleste når det er snakk om golf. Han har god kunnskap om de fleste baner i Norge og Sverige.

Tore spiller også golf, men han kan like gjerne stå på sidelinjen å snakke med alle og enhver. Belek er Tores hjertebarn. I tillegg til at han kjenner de fleste folkene på golfhotellene og golfbanene er han lommekjent i Belek og områdene rundt.